Hydraulivääntimien uusi aikakausi alkaa – kauan odotettu HYTORC MXT+ vihdoin markkinoilla!

HYTORC MXT on ollut jo yli 25 vuoden ajan maailman myydyin, käytetyin ja samalla todennäköisesti kopioiduin momenttiväännin. Kaikkien hydraulisten momenttivääntimien äidiksikin kutsuttu MXT on vihdoin saanut seuraajan, kun alansa edelläkävijänä tunnettu HYTORC on lanseerannut legendaarisesta väänninmallistaan uuden, koko teollisen pulttiliitostyöskentelyn tulevaisuutta muovaavan tuoteuutuuden – MXT+:n.

Uudessa MXT+:ssa alkuperäisen MXT:n parhaat puolet yhdistyvät HYTORCin edistyksellisten, kiinnitystyöskentelyä tehostavien innovaatioiden kanssa. Kestävä rungon rakenne, korkea suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet tekevätkin MXT+:sta markkinoiden edistyksellisimmän hydraulivääntimen vaativaan teollisuus- ja kunnossapitokäyttöön.

Lisää käyttömahdollisuuksia uudella hybridiratkaisulla

Lukuisat kiinnitystyöskentelyn joustavuutta ja turvallisuutta lisäävät innovaatiot ovat vuosien varrella sementoineet HYTORCin aseman hydraulisten momenttivääntimien markkinajohtajana. Uusi MXT+ tarjoaa ainoana momenttivääntimenä maailmassa ainutlaatuisen hybridiratkaisun, jossa vastavoimajalka voidaan asettaa työkohteen vaatimusten mukaan joko rungon takaosaan tai vääntiöakselille. Uusi ominaisuus lisää merkittävästi työkalun käyttömahdollisuuksia ja tekee siitä markkinoiden ylivoimaisesti monikäyttöisimmän hydraulisen momenttivääntimen.

Innovatiivisen hybridiratkaisunsa ansiosta MXT+ on yhteensopiva useimpien HYTORCin vastavoimajalkojen kanssa. Tämä mahdollistaa uuden hydraulivääntimen käyttöönoton monissa työkohteissa jouhevasti ilman pelkoa jo olemassa olevien vastavoimajalkojen vaihtamisesta. Näin esimerkiksi kohteen vaatimusten mukaan räätälöityjä vastavoimajalkoja ei tarvitse väännintä vaihdettaessa suunnitella ja valmistuttaa uudestaan.

Mikä parasta, on uusi MXT+ hybridiratkaisuineen yhteensopiva kaikkien HYTORCin vastavoimajalkavapaan työskentelyn mahdollistavien kiinnitysinnovaatioiden, kuten Washer- ja J-Washer-aluslevyjen sekä Nut-kiinnityselementtien kanssa. Aluslevy- ja mutteriratkaisuilla työskenneltäessä pulttiliitosten kiristäminen ja avaaminen on aina vastavoimajalkatyöskentelyä turvallisempaa, sillä vastavoima otetaan erillisen tukipisteen sijaan aluslevystä tai elementistä itsestään. Lisäksi aluslevyjen ja kiinnityselementtien käyttö minimoi sivuttaisvoimista ja tuntemattomista kitkavaikutuksista johtuvat epätarkkuudet.

Monipuolinen sekä rungon takaosaan että vääntiöakselille asetettavien vastavoimatukien valikoima tekee MXT+:sta markkinoiden monikäyttöisimmän hydraulivääntimen.

Turvallisempaa työskentelyä edistyksellisillä innovaatioilla

Hydraulisten momenttivääntimien käyttöön sisältyy useita muuttujia, joita huomioimalla kiinnitystyöskentelyä voidaan merkittävästi tehostaa. Uusi MXT+ sisältääkin lukuisia työkalun käyttöä helpottavia ominaisuuksia, jotka lisäävät samalla huomattavasti koko työskentelyn turvallisuutta.

Vääntimien lukkiutuminen käyttökohteeseensa on yksi tyypillisimmistä ongelmista, joita suurten vääntömomenttien kanssa työskentely sisältää. Aikaisempien ICE-mallien tapaan myös uusi MXT+ on varustettu sisäänrakennetulla vapautusmekanismilla, jonka avulla kohteeseen lukkiutunut väännin on helposti irrotettavissa ilman erillistä vastavoimasalpavipua. Edistyksellinen vapautusmekanismi mahdollistaa lukkiutuneen työkalun vapauttamisen pelkkää hydrauliyksikköä käyttämällä, mikä helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi koko kiinnitystyöskentelyyn käytettävää aikaa.

Hydraulivääntimien, kuten kaikkien muidenkin momenttityökalujen, mahdollisimman pitkä käyttöikä voidaan varmistaa säännöllisillä huolto- ja kalibrointitoimenpiteillä. MXT+:n integroidulla käyttölaskurilla työkalun käyttöasteen kontrollointi ja huollon tarpeen arviointi on aikaisempaa helpompaa. Säännöllisesti huolletut työkalut kestävät aikaa ja ovat aina viimeisimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaiset ­– ja mikä tärkeintä, säästävät selvää rahaa.

Integroitu käyttölaskuri helpottaa MXT+:n huollontarpeen arviointia ja työkalun käyttöiän pidentämistä.

MXT+ ja muut HYTORC-momenttivääntimet lisävarusteineen Haitorilta

Uuden MXT+:n myynti alkaa välittömästi – ja ensimmäiset mallit ovatkin jo paraikaa matkalla Suomeen. Kauttamme järjestyvät luonnollisesti myös kaikki MXT+:n kanssa tarvittavat vastavoimajalat ja muut lisävarusteet – työkalujen huolto- ja kalibrointitoimenpiteitä unohtamatta.

Suomen valtuutettuna HYTORC-edustajana tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman paitsi hydraulisia, myös paineilma- ja akkutoimisia momenttivääntimiä toimilaitteineen ja lisävarusteineen. Monipuolinen mallistomme täyttää vaativimmatkin teollisuuden ja kunnossapidon kiinnitystekniset tarpeet. Tiivis yhteistyömme HYTORCin kanssa mahdollistaa myös erilaisten räätälöityjen ja työkohteeseen suunniteltujen kiinnitysratkaisujen valmistamisen kustannustehokkaasti.

Viehättääkö väännin? Kiinnostaisiko kokeilu? Ota rohkeasti yhteyttä! >>

HYTORC

Yhdysvaltalainen HYTORC on hydraulisten momenttivääntimien edelläkävijä ja oman alansa markkinajohtaja. Jo vuodesta 1968 momenttityökaluja valmistanut HYTORC on ollut perustamisestaan lähtien askeleen muita edellä – tänä päivänä yrityksen patentoidut ratkaisut mahdollistavat muun muassa turvallisen, ulkoisesta vastavoimajalasta vapaan kiristystyöskentelyn. Laadultaan parasta A-luokkaa olevat vääntimet tarjoavat parhaan mahdollisen tarkkuuden nopeasti ja täsmällisesti. Haitor on tehnyt yhteistyötä HYTORCin kanssa koko toimintansa ajan.