Hydrauliset momenttivääntimet

Ammattikäyttöön suunnitellut hydrauliset momenttivääntimet ovat luotettava valinta tuotannon ja kunnossapidon suurta vääntömomenttia vaativiin kiristystöihin. Tarvitsitpa sitten ahtaaseen tilaan soveltuvaa lenkkipäämallia tai erikoissuurta neliötappiväännintä, löydät monipuolisesta tarjonnastamme oikean ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen.

Olemme toimineet jo lähes 40 vuoden ajan yhdysvaltalaisen HYTORCin, hydraulisten momenttivääntimien markkinajohtajan maahantuojana ja valtuutettuna edustajana. Laajan momenttiväänninvalikoiman lisäksi HYTORCin monipuolinen tarjonta kattaa kaikki kiristystyöskentelyssä tarvittavat tarvikkeet aina vastavoimajaloista hydraulikoneikkoihin. Laadultaan parasta A-luokkaa olevat työkalut tarjoavat helposti ja nopeasti parhaan mahdollisen kiristystuloksen.

Vuosikymmenten tuotekehitystyö ja patentoidut ratkaisut ovat varmistaneet HYTORCin aseman markkinoiden työturvallisimpana hydrauliväänninvalmistajana. Muun muassa yhtiön innovatiiviset, ylimääräisiä sivuttaisvoimia ja kitkavaikutuksia ehkäisevät Washer-aluslevyt ja Nut-mutterit mahdollistavat kiristystyöskentelyn ilman erillistä vastavoimavartta ja pienentävät näin merkittävästi käsivammojen riskiä. Myös HYTORCin edistykselliset hydraulikoneikot sisältävät lukuisia työn tuottavuutta ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi kiristysohjelmien laatimista ja tulosten dokumentointia helpottavia toimintoja.