Huolto

Säännölliset huoltotoimenpiteet lisäävät työkalujesi käyttöikää ja parantavat niiden suorituskykyä sekä käyttöturvallisuutta. Ammattitaitoinen huoltopalvelumme hoitaa täsmällisesti niin momenttityökalujesi perus- ja ennakkohuollot kuin vaativammat laitekorjaukset – merkistä ja mallista riippumatta. Tarjoamme myös laajempia huoltosopimuksia ja palvelukokonaisuuksia, joissa vastaamme työkalujesi koko elinkaaresta aina käyttöönotosta lähtien.  

Liikkuva huoltopalvelumme mahdollistaa huoltotoimenpiteiden toteuttamisen kaikkialla Suomessa, mikä onkin usein asiakkaalle nopein ja siten myös kustannustehokkain vaihtoehto. Laajan varaosavalikoimamme ansiosta työkalusi ovat korjattavasti paikan päällä ja palautettavissa näin mahdollisimman nopeasti takaisin tuotantokäyttöön. Kauttamme järjestyvät luonnollisesti myös sijaislaitteet huoltotöiden ajaksi, minkä vuoksi liikkuva huoltopalvelumme toimiikin samalla hyvänä mahdollisuutena kokeilla uusia työkalumalleja.

Kaikki huoltotarkastuksemme suoritetaan aina laitevalmistajien antamien suositusten ja ohjeistusten mukaisesti. Ammattitaitoiset ja koulutetut huoltoteknikkomme ovat apunasi kaikissa työkalujen kuntoon ja huoltotoimenpiteisiin liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa tarvikehankinnoissa.

Huoltolomake

Täytäthän oheisen huoltolomakkeen aina ennen kuin lähetät työkalusi meille huollettavaksi tai kalibroitavaksi. Voit myös jättää lomakkeella meille pyynnön laitteesi huoltamisesta tai kalibroinnista – henkilökuntamme on tällöin sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Toimita huollettavat työkalusi ja laitteesi osoitteeseen:
Haitor Oy
Viljelijäntie 8
00410 HELSINKI