Huolto

Työkalujen säännöllinen huolto on keskeisessä roolissa työkalun suorituskyvyn ja käyttöturvallisuuden ylläpitämisessä. Suositeltu huoltoväli on noin 12 kk. Huoltojen yhteydessä voidaan myös havaita mahdollisia kulumia työkalussa, joiden huomioimatta jättäminen voi aiheuttaa vaaratilanteita. Ammattitaitoinen huoltotiimimme huoltaa ja korjaa työkalusi täsmällisesti merkistä ja mallista riippumatta. Huollamme edustamiemme merkkien lisäksi mm. Atlas Copcon, Enerpacin, SPXn, Stahlwillen ja RAD Torque Systemsin momenttivääntimiä, sylintereitä ja pumppuja. Tarjoamme myös laajempia huoltosopimuksia ja palvelukokonaisuuksia, joissa vastaamme työkalujesi koko elinkaaresta aina käyttöönotosta lähtien.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta liikkuva huoltopalvelumme on aina tilattavissa suoraan luoksesi. Liikkuva huoltopalvelumme onkin usein asiakkaille nopein ja siten myös kustannustehokkain vaihtoehto. Laajan varaosavalikoimamme ansiosta työkalusi saadaan korjattua paikan päällä ja on näin palautettavissa mahdollisimman nopeasti takaisin tuotantokäyttöön. Kauttamme järjestyvät luonnollisesti myös sijaislaitteet huoltotöiden ajaksi, minkä vuoksi liikkuva huoltopalvelumme toimiikin samalla hyvänä mahdollisuutena kokeilla uusia työkalumalleja.

Kaikki huoltotarkastuksemme suoritetaan aina laitevalmistajien antamien suositusten ja ohjeistusten mukaisesti. Ammattitaitoiset ja koulutetut huoltoteknikkomme ovat apunasi kaikissa työkalujen kuntoon ja huoltotoimenpiteisiin liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa tarvikehankinnoissa.

Huoltolomake

Täytäthän oheisen huoltolomakkeen aina ennen kuin lähetät työkalusi meille huollettavaksi tai kalibroitavaksi. Voit myös jättää lomakkeella meille pyynnön laitteesi huoltamisesta tai kalibroinnista – henkilökuntamme on tällöin sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Toimita huollettavat työkalusi ja laitteesi osoitteeseen:
Haitor Oy
Viljelijäntie 8
00410 HELSINKI