haitor

Perustaessamme Haitorin vuonna 1982 oli tavoitteenamme tuoda teollisuuden käyttöön uusia, täsmällisempiä, turvallisempia ja sitä kautta tehokkuutta lisääviä menetelmiä ja laitteita pultti- sekä ruuviliitosten kiinnittämiseen. Kuluneet vuodet ovat osoittaneet silloisen ajattelun tarpeelliseksi – tänä päivänä olemme Suomen johtava kiristystekniikan asiantuntija sekä kokoonpanevan teollisuuden ja kunnossapidon yritysten luottokumppani.

Tarjoamme kiristystekniikan viimeisimmän osaamisen, parhaat työkalut varaosineen sekä huolto-, kalibrointi- ja vuokrauspalvelut. Oma maahantuontimme suoraan alan johtavilta toimijoilta takaa asiakkaillemme viimeisimmät laiteratkaisut ja ensiluokkaisimmat menetelmät kaikkiin kohteisiin. Kaiken tämän pystymme tarjoamaan kilpailukykyisin ehdoin.

Toimintamme edellyttää asiakkaidemme prosessien ja tarpeiden tuntemista sekä ymmärtämistä. Lähestymistapamme onkin nöyrä palveluasenne ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaat laite- ja palveluratkaisut myös vastaisuudessa. Räätälöimme kaiken tarvittavan tekniikan asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja kuljemme heidän rinnallaan aina kiinnitysratkaisujen suunnitteluvaiheesta niiden ylläpitoon ja modernisointiin asti. Joustavan ja asiakaslähtöisen toimintamme ansiosta Haitorin asiakas ei jää koskaan yksin.

Ota yhteyttä, niin väännetään projektisi käyntiin!