Kokoonpano ja raskas koneteollisuus

Luotettavat ja oikein kiristetyt pultti- ja ruuviliitokset ovat kriittinen osa raskasta kokoonpanoteollisuutta sekä laite- ja konevalmistusta. Alan johtavien valmistajien toimintavarmoilla ja korkealaatuisilla työvälineillä varmistat, että kiristysliitoksesi täyttävät kerrasta toiseen kaikki niille asetetut vaatimukset – ergonomisuudesta ja työturvallisuudesta tinkimättä.

Ammattikäyttöön tarkoitettujen momenttityökalujen tuoteportfoliomme on suunniteltu suomalaisen kokoonpanevan teollisuuden vaativiin ja monipuolisiin tarpeisiin. Kattavasta tarjonnastamme löydät laajan valikoiman niin hydraulisia, paineilmatoimisia, kuin sähkö– ja akkukäyttöisiä momenttityökaluja alan johtavilta valmistajilta. 40 vuoden kokemuksemme pultti- ja ruuviliitosten parista on tehnyt meistä luottokumppanin lukuisille suomalaisille kokoonpanevan teollisuuden yrityksille, minkä vuoksi meillä on kattava kokemus myös erilaisten räätälöityjen työkalukokonaisuuksien ja -ratkaisujen suunnittelusta.

Akkreditoitu kalibrointipalvelumme sekä säännöllisin väliajoin toteutetut ennakkohuollot ovat oivia keinoja varmistaa, että käytettävät työkalut täyttävät kaikki niille asetetut vaatimukset tarkkuuden ja toimintakyvyn osalta. Tarjoamme myös erilaisia huoltosopimuksia suurempia palvelukokonaisuuksia varten. Lisäksi autamme ja konsultoimme asiakkaitamme jo tuotannonkehityshankkeiden aikana varmistaaksemme, että käytettävät kiristysmenetelmät ovat varmasti niin tehokkaat, täsmälliset ja turvalliset kuin mahdollista.

Tutustu valikoimaamme

HYDRAULISET MOMENTTIVÄÄNTIMET

PAINEILMATOIMISET MOMENTTIVÄÄNTIMET

RUUVINVÄÄNTIMET

AKKUKÄYTTÖISET MOMENTTIVÄÄNTIMET

Miten voimme auttaa?