Ruuvinvääntimet

Ruuvinväännin valikoimastamme löytyvät oikeat työkaluratkaisut niin raskaan teollisuuden, kokoonpanon, kunnossapidon kuin pienelektroniikkateollisuudenkin pultti- ja ruuviliitoksiin. Ruuvinväännin valikoimamme kattaa laadukkaat työkalut aina suurmomentti- ja impulssivääntimistä edistyksellisiin väänninjärjestelmiin saakka.

Kattavasti eri momenttialueille saatavat, kokoonpano- ja kunnossapitokäyttöön suunnitellut vääntimet on luotu kestämään – ne voivat suoriutua jopa yli miljoonasta kierroksesta ilman huollon tarvetta. Perinteisten pistoolimallien lisäksi valikoimastamme löytyy myös runsaasti suora- ja kulmamallisia älyväänninmalleja sekä epätyypillisempiin käyttökohteisiin soveltuvia erikoismalleja. Tarjontamme kattaa luonnollisesti myös kaikki ruuvinvääntimien käytössä tarvittavat kaapelit, adapterit ja muut lisävarusteet.

Erityisesti elektroniikkateollisuuden tarkkuutta vaativiin käyttökohteisiin soveltuvat pienruuvinvääntimemme ovat helppokäyttöinen ratkaisu etsittäessä vaihtoehtoa perinteisille käsikäyttöisille momenttitaltoille. Laajasta valikoimastamme löytyvät niin yksinkertaiset kytkinohjatut ruuvinvääntimet, modernit virtaohjatut ruuvinvääntimet kuin automaatio-ominaisuuksia ja cobot-integraatioita hyödyntävät älyväänninratkaisut.