Käsikäyttöiset momenttityökalut

Käsikäyttöisten momenttityökalujen tarjontamme kattaa laajan malliston erilaisia momenttitalttoja, -avaimia sekä manuaalisia momentinkertojia. Edustamillamme valmistajilla on vuosikymmenten kokemus momenttityökalujen parista ja valikoimamme malleihin luottavat maailmanlaajuisesti niin kokoonpanevan teollisuuden ammattilaiset kuin satunnaisesti kiinnitystyökaluja käyttävät harrastajat.

Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia taltta- ja avainvaihtoehtoja niin osoitinnäytöllä, liukukytkimellä, naksahtavalla tai taittuvalla mekanismilla kuin digitaalisilla ominaisuuksilla varustettuina. Momenttiavaimet ja -taltat voidaan jakaa kahteen perustyyppiin: asteikollisiin ja esiasetettaviin. Asteikolliset momenttiavaimet ja -taltat ovat nimensä mukaisesti säädettävissä eri arvoon ja niiden mallikohtainen momenttialue perustuu EN ISO 6789:2017 -standardin vaatimuksiin tuotteen teknisille ominaisuuksille. Esiasetettavissa malleissa momenttitaltan tai -avaimen momenttiarvo kalibroidaan määriteltyyn arvoon, jota käyttäjän ei ole tarkoitus muuttaa työskentelyn aikana.

Monipuolisista momentinkertojien mallisarjoistamme löytyvät oikeat ratkaisut kohteisiin, joissa äärimmäisen korkeisiin momenttiarvoihin on yllettävä pelkillä käsimomenttityökaluilla. Momentinkertojat ovatkin oiva valinta esimerkiksi harvemmin toistuviin kunnossapidon tarpeisiin, joissa ei kustannussyistä ole haluttu siirtyä koneellisiin menetelmiin. Lisäksi momentinkertojat mahdollistavat huomattavasti suurempien momenttiarvojen vääntämisen kuin perinteiset pitkät käsiavaimet.