Vuokraus

Vuokraus

Vuokrauspalvelumme tarjoaa täyden valikoiman korkealaatuisia momentti- ja vetokiristystyökaluja, hydraulipumppuja, voimahylsyjä, hydraulisylintereitä sekä muita ruuviliitostyökaluja lisävarusteineen. Laadukkaat vuokratyökalumme ovatkin turvallinen valinta satunnaisiin työtarpeisiin – laajan työkalureservin ylläpitämisen sijaan tarvitsemasi välineet ovat käytettävissäsi juuri silloin, kun tilanteesi sitä vaatii.

Asiakkaanamme voit luottaa, että käyttämäsi vuokratyökalut ovat aina viimeisimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaiset. Kaikki vuokraamamme työvälineet ovat aina asianmukaisesti huolletut ja kalibroidut ennen niiden luovuttamista eteenpäin seuraavalle asiakkaalle. Henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi oikeat työkalut ja huolehtii tarvittaessa myös riittävästä käyttökoulutuksesta.

Toisinaan työkaluille tarvittavaa vuokra-aikaa on ymmärrettävästi hankala arvioida etukäteen. Vuokraluotto-palvelumme avulla maksamasi vuokrat kertyvät luotoksi, jota voit käyttää, mikäli päätätkin hankkia työkalut omaksesi. Tiedustelethan myös vaihtoehtoja leasing-sopimuksistamme!

Lue myös

Väliaikainen tarve vääntimelle? Työkaluvuokraus on taloudellinen ja turvallinen valinta! >>

Miten voimme auttaa?