Tuotemerkit

Pitkäaikainen yhteistyö tavarantoimittajiemme kanssa on yksi suurimmista vahvuuksistamme. Oma maahantuontimme suoraan alan johtavilta toimijoilta takaa asiakkaillemme aina viimeisimmät ja käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat laiteratkaisut ja palvelukokonaisuudet, minkä lisäksi teemme tavarantoimittajiemme kanssa tiivistä yhteistyötä tuote- ja palvelukehityksen saralla. Tämä mahdollistaa muun muassa räätälöityjen ja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin vastaavien ratkaisujen toteuttamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu tarkemmin edustamiimme Tuotemerkkeihin

Anturiohjatut tekkorit
TEKKOR akkuruuvinväännin momenttianturilla – työkalu tarkkaan ja tehokkaaseen kiristykseen. Tämä korkealaatuinen akkuruuvinväännin on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeita. Mallisto kattaa yhteensä […]
Haluamme Haitorilta kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2023.
Olemme mukana konepajamessuilla 29.11.-1.12. Tule käymään osastollamme ja katsotaan kuinka voimme tehdä työskentelystänne turvallisempaa.