Akkukäyttöiset momenttivääntimet

Akkukäyttöinen momenttiväännin on ihanteellinen ratkaisu tilanteessa, jossa sähkö- tai pneumaattista voimaa ei syystä tai toisesta voida tai haluta käyttää. Kevyt ja helposti kuljetettava väännin on langattomuutensa vuoksi myös erittäin työturvallinen kiristystyökaluvalinta. Ammattikäyttöön suunniteltujen akkumomenttivääntimien valikoimastamme löytyvät luotettavat vaihtoehdot niin teollisuuden raskaisiin ruuviliitostöihin kuin nopeutta vaativaan kokoonpanotyöskentelyyn.

Sitkeästi vääntävät, korkeisiin momenttiarvoihin yltävät akkumomenttivääntimet ovat huippuluokan työkaluratkaisu, johon teollisuuden ammattilaiset ympäri maailman luottavat. Sitkeät akkumomenttivääntimemme sisältävät lukuisia kiristystyöskentelyä helpottavia ja sen jäljitettävyyttä parantavia ominaisuuksia, kuten käyttäjätietojen hallintaa ja tiedonsiirtoa helpottavia toimintoja. Työkaluilla työskentely on myös äärimmäisen energiatehokasta sekä ennen kaikkea melu- ja tärinävapaata.

Ammattikäyttöön tarkoitettujen momenttiruuvinvääntimien tuoteportfoliomme on suunniteltu suomalaisen kokoonpanevan teollisuuden vaativiin ja monipuolisiin tarpeisiin. Kattava pistooli- ja kulmamallisten ruuvinvääntimien tarjontamme takaa optimaalisen työkaluratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen. Laajasta valikoimastamme löytyvät myös työkalujen käyttöä tehostavat ohjausyksiköt.