Myynti ja varaosat

Kattavasta tuoteportfoliostamme löydät monipuolisen tarjonnan työvälineitä kaikkeen pultti- ja ruuviliitostyöskentelyyn. Valikoimamme momenttivääntimet ja -avaimet, vetokiristystyökalut, momentinmittauslaitteet, hydraulisylinterit sekä muut ruuviliitostyökalut ovat tarkkaan valittuja, korkealaatuisia ja erityisesti suomalaisen teollisuuden vaativiin ja monipuolisiin tarpeisiin soveltuvia. Vakiovalikoimamme lisäksi räätälöimme tuotteita asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Oli kriteerinäsi sitten suorituskyky, hinta tai näiden yhdistelmä, osaa asiantunteva henkilökuntamme suositella juuri sinulle sopivinta työkaluvaihtoehtoa. Oma maahantuontimme suoraan alan johtavilta toimijoilta takaa asiakkaillemme viimeisimmät laiteratkaisut ja turvallisimmat kiinnitysmenetelmät kaikkiin kohteisiin. Päämiestemme valtuutettuna edustajana takaamme asiakkaillemme parhaan palvelun ja asiakastuen tuotteiden koko elinkaaren ajan.

Kokonaispalveluumme sisältyvät luonnollisesti myös myymiemme tuotteiden varaosat. Nopean palvelun takaamiseksi ylläpidämme laajaa lisävaruste- ja varaosavarastoa, joka kattaa kaikki yleisimmät tuotevalikoimamme mallit ja koot. Lisäksi tiivis yhteistyö edustamiemme valmistajien kanssa mahdollistaa joutuisan toimituksen myös harvinaisemmille, jopa asiakkaan vaatimusten mukaan kustomoiduille osille.

Tutustu valikoimaamme >>

Miten voimme auttaa?