Avoimet työpaikat

Me Haitorilla uskomme menestyksen olevan seurausta siitä, että jokainen voi keskittyä omaan liiketoimintaansa, erikoisosaamiseensa ja intohimoonsa. Meidän intohimomme ja erikoisosaamisemme on pultti- ja ruuviliitoksissa. Suomen johtavana kiristystekniikan asiantuntijana ja lukuisten teollisuuden, kokoonpanon ja kunnossapidon yritysten luottokumppanina etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen ammattilaisia, jotka haluavat omalla osaamisellaan tukea asiakkaidemme liiketoiminnan onnistumista – ja luonnollisesti kehittää ohessa omaa ammattitaitoaan.

Työntekijänämme saat mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa ja kasvavassa, jo lähes 40 vuoden ajan toimineessa perheyrityksessä. Vankka kokemus, kansainvälinen yhteistyö ja nöyrä palveluasenne ovat tehneet meistä Suomessa alamme edelläkävijän. Joustavan ja asiakaslähtöisen toimintamme ansiosta Haitorin asiakas ei jää koskaan yksin.

Tarjoamme monipuolisia sekä innostavia työtehtäviä niin myynnin, huollon, logistiikan kuin varastoinnin parista. Kasvavana yrityksenä olemme jatkuvasti kiinnostuneita erilaisista mahdollisuuksista, joten voit jättää meille avoimen hakemuksen alla olevan yhteydenottolomakkeemme kautta.

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Viehättääkö vääntömomentti? Jätä meille vapaa hakemuksesi!