Energiateollisuus

Voimalaitokset sisältävät valtavan määrän suuria vääntömomentteja vaativia pulttiliitoksia, joilla on kriittinen merkitys koko laitoksen toimivuuteen ja turvallisuuteen. Energiateollisuuden huoltoseisokit ja muu kunnossapito edellyttävätkin liitosten huolellista avaamista ja sulkemista, jolloin luotettavat ja nopeakäyttöiset kiinnitystyökalut nousevat arvoon arvaamattomaan. Lisäksi isojen pulttiliitosten parissa työskentely sisältää aina riskejä, joita hallituilla kiinnitysmenetelmillä ja oikeilla työkaluratkaisuilla on minimoitava.

Kattava tuoteportfoliomme sisältää monipuolisen valikoiman työvälineitä kaikkeen energiateollisuuden pultti- ja ruuviliitostyöskentelyyn. Oli kyse sitten ydinvoimalassa tarvittavien hydraulisten momenttityökalujen kokonaisuudesta tai tuulivoimalaan räätälöitävästä vetokiristinsarjasta, löytyy tarjonnastamme oikea ratkaisu kohteeseen kuin kohteeseen. Valikoimamme kattaa luonnollisesti myös kaikki muut kiristystyöskentelyssä tarvittavat lisävarusteet ja -tarvikkeet, kuten erilaiset aputyökalut energiateollisuudelle tyypillisen laippaliitostyöskentelyn tueksi.

Mikäli työkalutarpeesi on vain väliaikainen, löytyy vuokrauspalvelustamme täysi valikoima korkealaatuisia momentti- ja vetokiristystyökaluja toimilaitteineen. Huolto– ja kalibrointipalvelumme puolestaan tarkastavat jo olemassa olevien työkalujesi toimintakunnon. Toisinaan voimalaitosten kiristysstrategioita on syytä käydä läpi myös ruuviliitosasiantuntijan kanssa – tällöin kokonaisvaltaisimman ratkaisun tarjoavat monipuolinen konsultointipalvelumme sekä korkeatasoiset pultti- ja ruuviliitoskoulutuksemme.

Tutustu valikoimaamme

HYDRAULISET MOMENTTIVÄÄNTIMET

AKKUKÄYTTÖISET MOMENTTIVÄÄNTIMET

VETOKIRISTIMET

MUUT RUUVILIITOSTYÖKALUT

Miten voimme auttaa?