Kalibrointi

Kalibrointi

Ruuviliitoksesi kiristyvät tarkasti oikeaan momenttiin, kun työkalusi ovat asianmukaisesti kalibroidut. Vääntömomentin kalibrointipalvelumme hoitaa puolestasi kaikki momenttivääntimet, -avaimet ja -taltat, momentinmittauslaitteet sekä pumppuyksiköt mittareineen – työkalujen merkistä tai mallista riippumatta.

Kalibrointilaboratoriollemme on myönnetty ainoana Suomessa SFS-EN ISO/IEC 17025:2017 -vaatimuksen täyttävä akkreditointi vääntömomentille. Akkreditointitunnuksemme on K060. Akkreditoinnin on myöntänyt Suomen kansallinen akkreditointielin FINAS, joka valvoo toimintamme standardinmukaisuutta vuosittaisella auditoinnilla. Akkreditointimme pätevyysalue on erittäin kattava:

  • Käsimomenttiavaimet 0,04 – 3 000 Nm
  • Hydrauliset momenttivääntimet 30 – 100 000 Nm
  • Momenttianturit ja mittalaitteet 0,04 – 1 500 Nm
  • Elektroniset momentinnäyttölaitteet 0,5 – 11 mV dc

Akkreditointi pätee käsimomenttiavaimien ja hydraulisten momenttivääntimien osalta myös kentällä tehtäviin kalibrointeihin, mikä mahdollistaa kalibrointitoimenpiteiden tekemisen suoraan asiakkaan luona. Kalibrointipalveluumme sisältyy myös työkalujen kalibrointivälin seuranta järjestelmässämme.

Lue myös

Syksyn työrupeama lähestyy – olethan jo kalibroinut momenttityökalusi? >>

Lisää voimaa ja vääntömomentteja – akkreditoidun kalibrointipalvelumme pätevyysalue laajenee! >>

Huoltolomake

Täytäthän oheisen huoltolomakkeen aina ennen kuin lähetät työkalusi meille huollettavaksi tai kalibroitavaksi. Voit myös jättää lomakkeella meille pyynnön laitteesi huoltamisesta tai kalibroinnista – henkilökuntamme on tällöin sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Toimita huollettavat työkalusi ja laitteesi osoitteeseen:
Haitor Oy
Viljelijäntie 8
00410 HELSINKI