Elektroniikkateollisuus

Huolellisesti suunnitellut kiinnitystyökalukokonaisuudet muodostavat perustan elektroniikkateollisuuden innovaatioille. Elektroniikkateollisuuden vaativissa käyttökohteissa turvaudutaankin usein monipuolisiin, suuria käyttömääriä kestäviin ja laatukriittisiin sähköruuvinvääntimiin. Ruuvinvääntimien tiedonkeruuominaisuudet, työkaluihin etukäteen määritetyt kiristysstrategiat sekä erilaiset automaatiotoiminnot ovat hyviä esimerkkejä elektroniikkateollisuuden ruuviliitostöitä entisestään tehostavista ratkaisuista.

Ruuvinvääntimien valikoimamme kattaa mallit yksinkertaisista yhden arvon kytkinvääntimistä aina edistyksellisiin, useampaa väännintä samanaikaisesti käyttäviin sähköväänninjärjestelmiin. Kauttamme järjestyvät myös erilaiset momenttivääntimien vastavoiman absorboivat ja näin parhaan mahdollisen kiristystarkkuuden takaavat momenttivarret positionhallintajärjestelmineen. Haettaessa pykälää yksinkertaisempaa vaihtoehtoa, löytyy valikoimastamme myös runsaasti erilaisia käsikäyttöisiä momenttiavaimia ja -talttoja.

Autamme ja konsultoimme elektroniikkateollisuusasiakkaitamme jo tuote- ja tuotannonkehityshankkeiden aikana varmistaaksemme, että kokoonpano- ja tuotantoprosesseissa käytettävät kiristysmenetelmät ovat varmasti mahdollisimman tehokkaat, täsmälliset ja tuottavat. Säännölliset huoltotoimenpiteet ja kalibroinnit takaavat, että momenttityökaluilla tuotettu momenttiarvo on varmasti ja tarkasti oikea.

Tutustu valikoimaamme

RUUVINVÄÄNTIMET

MOMENTTIVARRET

KÄSIKÄYTTÖISET MOMENTTITYÖKALUT

Miten voimme auttaa?