Kaivosteollisuus ja rakentaminen

Kaivos- ja rakennusteollisuuden haastavat olosuhteet asettavat tiukat vaatimukset sekä kohteissa käytettäville kiristysliitoksille, -työkaluille että -menetelmille. Luotettavien ja laadukkaiden työvälineiden hankinta sekä jo olemassa olevien työkalujen kunnon säännöllinen tarkistuttaminen minimoivat merkittävästi työkohteissa tapahtuvien onnettomuuksien riskiä ja takaavat toimintaympäristöjen tuottavuuden.

Suuriin kiristysarvoihin suunniteltujen työkalujemme tarjonta kattaa laajan valikoiman kompaktisti muotoiltuja ja ahtaisiin kohteisiin soveltuvia hydraulisia, paineilmatoimisia sekä akkukäyttöisiä momenttivääntimiä. Monipuolista väänninvalikoimaamme täydentävät erilaiset tärinän vaikutusta minimoivat aluslevyt ja muut kiinnityselementit, jotka mahdollistavat kiristystyöskentelyn ahtaissakin paikoissa ilman ulkoista vastavoimavartta. Valikoimamme kattaa myös kaivos- ja rakennusteollisuuden kohteisiin ihanteelliset, äärimmäisen korkeisiin nostokapasiteetteihin yltävät yksi- ja kaksitoimiset hydraulisylinterit.

Jotta kiristystyökaluilla saavutettavan momentin tarkkuuteen ja oikeellisuuteen voidaan luottaa, on työkalut myös syytä huoltaa ja kalibroida säännöllisesti. Huolto– ja kalibrointipalvelumme hoitavat puolestasi kaikki kaivos- ja rakennusteollisuudessa käytettävän momenttityökalut ja hydrauliyksiköt niiden merkistä ja mallista riippumatta. Asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa työkohteesi pultti- ja ruuviliitoshaasteissa aina kiinnitysratkaisujen suunnittelusta liitosanalysointiin asti.

Lue myös

Liitos ei lepää louhittaessakaan – kustannustehokkaat kiinnitysratkaisut kaivosteollisuuteen HYTORCilta >>

Tutustu valikoimaamme

HYDRAULISET MOMENTTIVÄÄNTIMET

PAINEILMATOIMISET MOMENTTIVÄÄNTIMET

AKKUKÄYTTÖISET MOMENTTIVÄÄNTIMET

HYDRAULISYLINTERIT

Miten voimme auttaa?