Koulutus

Koulutus

Suomen johtavana ruuviliitosten asiantuntijana tarjoamme laitteiden luovutuksen yhteydessä aina tarvittavan käyttökoulutuksen. Järjestämme asiakkaillemme myös laajempia, tarpeen ja tilanteen mukaan räätälöitäviä koulutustilaisuuksia. Suositut ja käytännönläheiset koulutuksemme ovat toteutettavissa asiakkaan toiveesta joko toimitiloissamme Helsingissä tai asiakkaan omassa toimipisteessä.

Järjestämme asiakkaillemme myös erilaisia teoriapohjaisia verkkokoulutuksia ja -kursseja. Verkkokurssit ovat erinomainen tapa kiristystekniikan teorian opiskelemiseen aikaan ja paikkaan sitoutumatta: kurssit ovat haluttaessa opiskeltavissa täysin itsenäisesti, mutta asiantuntijoidemme tuki on tarvittaessa vain muutaman klikkauksen päässä. Joustavat kurssitoteutuksemme helpottavat myös kaikkien tarvittavien suoritustietojen ja muiden todistusten dokumentointia.

Koulutusratkaisuillamme varmistat, että kaikki työkaluja käyttävät henkilöt osaavat tehdä kiristystoimenpiteet paitsi tehokkaasti, myös ennen kaikkea turvallisesti. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus pultti- ja ruuviliitosten parista ja kyky räätälöidä koulutustilaisuuksia asiakkaan toiminnan kannalta sopivaksi kokonaisuudeksi. Sovellamme koulutuksissamme teoriaa käytäntöön ja varmistamme konkreettisten käyttöharjoitusten muodossa, että työntekijöilläsi on koulutuksen jälkeen riittävä osaaminen käyttää työkaluja myös lopullisessa toimintaympäristössä.

Miten voimme auttaa?