Equalizer

Mekaaniset ja hydrauliset laipankohdistajat

Equalizerin mekaaniset ja hydrauliset laipankohdistajat ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja moderneja ratkaisuja laippaliitosten lineaariseen kohdistamiseen ja kiertymisen poistamiseen. Kolmen erilaisen mallin valikoima koostuu matalapaineisten, keskikokoisten sekä korkeapaineisten laippojen kohdistamiseen suunnitelluista liitostyökaluista. Liitostyökalujen toimitukset sisältävät:

  • FA1TM-kohdistaja (pienet laipat): Kiinnitysnauha
  • FA4TM-kohdistaja (keskisuuret laipat): Momenttiavain ja hylsy, kantolaukku, kiinnitysnauha
  • FA9TE-kohdistaja (suuret laipat): Hydraulisylinteri (6 tn), käsipumppu painemittarilla, 2 m hydrauliletku, kantolaukku, kiinnitysnauha

 

Lisää merkiltä Equalizer >>

Osasto:

Kuvaus

 

Mekaaniset ja hydrauliset laipankohdistajat
Nimike Toimintamuoto Kohditus Kohdistusvoima (tn) Paino (kg)
FA1TM Mekaaninen Ulkopuolelta 1 1,6
FA4TM Mekaaninen Ulkopuolelta 4 8,6
FA9TE Hydraulinen Ulkopuolelta 9 14,5
TFA15TI Hydraulinen Sisäpuolelta 15 21,5

 

Brand

Equalizer

Equalizer

Equalizer on laippaliitosten kohdistamiseen ja levittämiseen erikoistunut, kahdessa vuosikymmenessä maailmanlaajuiseksi toimijaksi kasvanut työkaluvalmistaja. Jatkuvasti helppokäyttöisempiä ratkaisuja kehittävän Equalizerin toiminta pohjautuu asiakkaiden yksilöllisiin haasteisiin omistautumiseen, jossa menestys taataan paitsi innovatiivisilla liitostyökaluilla, myös asiakaslähtöisellä palvelulla. Vuodesta 2019 lähtien Equalizer-tuotteet ovat kuuluneet osaksi Enerpac-tuoteperhettä.
Equalizer

Tuotekortti

Tuotekortti [PDF]


Saatat myös pitää...