BVA Hydraulics

Mekaaniset ja hydrauliset kiilalevittimet

BVA:n laippakiilalevittimet ovat tehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu niin teollisuus-, kunnossapito- kuin rakennuskohteiden levitys- ja linjaustöihin. Kitkaton ja tasainen liike yhdistettynä levittimien porrastettuun leukamalliin estää työkohteen lipeämisen täydellä kuormituksella ja takaa levittimillä työskentelyn turvallisuuden. Hydraulisesta ja mekaanisesta laippakiilanlevittimestä koostuvaa mallistoa on mahdollista täydentää myös kiilan aukkoa laajentavilla lisäpaloilla.

  • Vaatii pienen, vain 6 mm:n raon
  • Vähän liikkuvia osia – helposti huollettava
  • Hydraulista mallia suositellaan käytettäväksi BVA:n P350-, P570FP- tai PA600-pumpun kanssa

 

Lisää merkiltä BVA Hydraulics >>

Osasto:

Kuvaus

 

Mekaaniset ja hydrauliset kiilalevittimet
Nimike Toimintamuoto Levittämisvoima (tn) A (mm) B (mm) C (mm) D (mm) E (mm) F (mm) G (mm) H (mm) I (mm) J (mm) Paino (kg)
HFSS14 Hydraulinen 14 125,5 – 138 300 – 340 6 – 31 36 – 61 30 150 20 20 10 5 10
MFSS08 Mekaaninen 8 30 150 20 20 10 5 9,4

Brand

BVA Hydraulics

BVA Hydraulics

BVA Hydraulics on ensisijaisesti teollisuuden käyttöön tarkoitettuja hydraulisylintereitä, vakiopumppuja sekä muita erikoistuotteita ja varusteita valmistava yhtiö. Maailmanlaajuista arvostusta nauttivat ja korkeat laatuvaatimukset täyttävät tuotteet ovat erityisen tunnettuja kestävyydestään ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Yhtiön palvelun ja tuotteiden laadun takeena toimii perusteellinen prosessi, jossa jokainen tehtaalta toimitettava tuote koeajetaan ja testataan huolellisesti ennen lopullista toimitusta asiakkaalle. Tutustu valmistajan kotisivuihin >>
BVA Hydraulics

Tuotekortti

Tuotekortti [PDF]


Saatat myös pitää...