HYTORC LIGHTNING hydraulikoneikot: Akun tuomaa vapautta

HYTORC LIGHTNING hydraulikoneikot on suunniteltu tehokkuutta, luotettavuutta ja monipuolisuutta silmällä pitäen. Akkutoimisten hydraulikoneikkojen mallisto sisältää kaksi mallia: Smart ja Standard. Hydraulikoneikot soveltuvat erittäin hyvin työkaluilta paljon vaativiin kohteisiin. LIGHTNING-koneikot ovat sade- sekä pölytiiviitä ja niissä on kestävä suojakehikko suojaamassa koneikkoa. Smart-malli toimitetaan suojalaatikossa, joka on saatavana lisävarusteena myös Standard-malliin. Akkukäyttöisyyden ansiosta hydraulikoneikot tarjoavat ennennäkemätöntä liikkuvuutta ja vapautta hydraulivääntimien käytössä.

Akkutoimisuuden edut

LIGHTNING-koneikot tarjoavat useita etuja, jotka tekevät koneikoista erinomaisen valinnan useisiin eri käyttökohteisiin. Akkukäyttöisyys tuo mukanaan liikkumisen vapauden ja joustavuuden työmaille, joissa sähköverkkoa ei välttämättä ole helposti saatavilla. Pitkäkestoinen 48V akku tarjoaa voimaa pitkään ja akun voi helposti vaihtaa työskentelyn aikana. Akkua voidaan ladata sekä 115V että 230V pistorasioista, mikä tuo joustavuutta vaihtuviin työkohteisiin.

Smart- ja Standard-mallit

Molemmat LIGHTNING-koneikot ovat saatavilla 1- tai 4-porttisina, mikä mahdollistaa haluttaessa useamman vääntimen käytön samanaikaisesti. Molemmissa malleissa on pitkällä johdolla varustettu kauko-ohjain, jolle on hydraulikoneikossa oma paikka säilytystä varten. LIGHTNING hydraulikoneikossa on saatu nostettua virtausnopeutta tehden siitä markkinoiden nopeimman yksimoottorisen pumpun.

Smart-malli on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman yksinkertaista ja mutkatonta käyttäjäkokemusta. Pumpun 7-tuumainen kosketusnäyttö tekee käytöstä helppoa ja se voidaan liittää ulkoiseen monitoriin HDMI-portin kautta. Näyttöä suunniteltaessa on kiinnitetty huomiota helppokäyttöisyyteen ja näyttöä voikin käyttää myös hanskat kädessä. Näytön kautta käyttäjä voi asettaa haluamansa momenttiarvon ja valita käyttämänsä vääntimen. Tämän jälkeen käyttäjän tarvitsee vain painaa nappia kauko-ohjaimesta ja hydraulikoneikko hoitaa loput. Voit siis sanoa hyvästit momenttitaulukoille, sillä kaikki HYTORC hydraulivääntimet löytyvät ohjelmoituna Smart-koneikosta. Kauko-ohjain antaa kiristyksestä palautetta värinällä ja vihreällä tai punaisella valolla sekä koneikko antaa äänimerkin, kun haluttu arvo on saavutettu. Toiminnot lisäävät käyttäjien tietoisuutta työn etenemisestä.

Smart-mallilla voit tallentaa kiristystietoja. Tiedot voidaan siirtää tietokoneelle USB-tikun kautta eri muodoissa (.txt, .html, .csv, .json, .rpe), mikä parantaa laadunvarmistusta. Pumpussa on myös Ethernet-liitäntä. Mukana tuleva kuljetussalkku pyörillä ja ulosvedettävällä kahvalla helpottaa hydraulikoneikon liikuttamista työmaalla ja kohteiden välillä samalla suojaten koneikkoa säilytyksen aikana.

Standard-mallissa on samat tutut hallintalaitteet kuin muissakin HYTORCin hydraulikoneikoissa, mikä tekee sen käyttöönotosta helppoa ja saumatonta. Pumpussa oleva analoginen painemittari mahdollistaa paineen tarkan seuraamisen. Molempien mallien virtausnopeudet ovat erittäin korkeat, mikä takaa tehokkaan ja suorituskykyisen kiristyksen kaikissa kohteissa.

Miksi valita akkutoiminen LIGHTNING hydraulikoneikko?

LIGHTNING-koneikot tarjoavat uudenlaista vapautta työntekoon etenkin syrjäisissä kohteissa, jossa muita voimanlähteitä ei ole helposti saatavilla. Letkujen ja johtojen karsiminen lisää työturvallisuutta vähentämällä kompastumisvaaraa. Akkutoiminen hydraulikoneikko on myös hiljaisempi ja ympäristöystävällisempi valinta syrjäisiin kohteisiin, sillä erillistä polttomoottorilla toimivaa generaattoria ei enää tarvita koneikon voimalähteeksi. Smart- ja Standard-mallit tarjoavat myös vaihtoehdot tarpeen mukaan – edistyksellinen automaatio ja tiedonkeruu Smart-mallissa tai yksinkertainen ja luotettava käyttö Standard-mallissa.

Paranna työmaasi suorituskykyä ja turvallisuutta HYTORC LIGHTNING-koneikkojen avulla. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi demotapaaminen.

Lisää tietoja valmistajan kotisivuilta