LION GUN X akkumomenttiväännin

LION GUN X: Kompakti ja tehokas

LION GUN X tarjoaa puuttuvan palasen HYTORC:in kattavaan akkutoimisten momenttivääntimien tarjontaan. Kompaktilla 36V akulla LION GUN X:n malleista saadaan irti laaja 258 — 4 271 Nm momenttialue. Pienemmän LION GUN X 1000 momenttialue kattaa 258 — 1 424 Nm ja isompi malli LION GUN X 3000 kattaa laajan 644 — 4 271 Nm momenttialueen. Kompaktin kokonsa ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta LION GUN X on loistava valinta useisiin eri kohteisiin.

LION GUN X on pitkän kehitystyön tulos

HYTORC on tehnyt kehitystyötä pitkään täyttääkseen LION GUN:in ja LITHIUM II:n välissä olevan aukon yksinkertaisemmalle ja tehokkaammalle akkumomenttivääntimelle. Tähän tarpeeseen syntyi LION GUN X. Momenttiväännin on taattua HYTORC laatua ja onkin noussut nopeasti suosituksi vaihtoehdoksi LION GUN:in ja LITHIUM II:n rinnalla. Kompakti ja kevyempi 36V akku tekee käsittelystä ja operoimisesta helpompaa ja ergonomisempaa. Pienemmästä koosta huolimatta tehoa ja kestoa löytyy yhtä paljon, kuin LITHIUM II:n isompi kokoisesta 36V akusta. Sitkeästi vääntävällä momenttivääntimellä työskentely on tärinävapaata, sekä koneen hiljainen moottori ei aiheuta meluhaittoja.

Digitaalisen näytön ansiosta momentin asettaminen ja lukeminen on erittäin helppoa. Tehden momentin ja kulmatoiminnon yhteiskäyttämisestä erittäin vaivatonta. Vääntimessä on myös vapautuskulman asetus, joka nopeuttaa työskentelyä entisestään. Vapautuskulma-asetuksen ansiosta momenttiväännin lähtee helposti irti kiristyksen jälkeen. Kiristettäessä liipaisin on vain pidettävä painettuna ja väännin hoitaa itse loput.

Monipuoliset kiristysmenetelmät

Tuttuun tapaan HYTORC:in monipuoliset kiristysmenetelmät ovat yhteensopivia myös LION GUN X:n kanssa. Offset-lenkkipääasetelma tarjoaa loistavan vaihtoehdon kohteisiin, joissa on korkeussuunnassa rajoittavia tekijöitä. Washereiden (Washer / J-Washer) ja Nut:in avulla puolestaan pääset irti vastavoimajaloista kokonaan. HYTROC:in loistavien edistyksellisten kiristysmenetelmien avulla voit hyödyntää momenttiväännintä useissa eri kohteissa haasteista riippumatta. Perinteisiin kohteisiin, joissa vastavoimajalkaa hyödynnetään, on tärkeää muistaa varmistaa oikeanlainen tuenta. Vakio vastavoimajalkoja löytyy useita ja monesti oikeanlainen tuenta saadaankin vakio vastavoimajaloilla. Tilanteisiin, joissa vakiovastavoimajalkaa ei voida hyödyntää tarjoaa räätälöintipalvelumme ratkaisun. Räätälöimme juuri kohteeseesi sopivan vastavoimajalan optimaalisen tuen saamiseksi.

Tutustu valmistajan kotisivuihin >>>

Lisätietoja LION GUN X momenttivääntimestä saat asiantuntevilta myyjiltämme, joihin voit olla yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta.