HYTORC

Lightning

LIGHTNING hydraulipumppu on HYTROCin nopein hydralivääntimille suunniteltu pumppu. Sunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota nopeuteen, luotettavuuteen ja monipuolisuuteen. Akkukäyttöinen pumppu tuo myös uusia mahdollisuuksia hydrualistenvääntimien käytölle ja tekee työstä turvallisempaa poistaen ylimääräisiä kaapeleita maasta. Smart pumpun automaattitoiminnolla, sinun ei tarvitse kuin valita oikea väännin, momenttiarvo ja painaa nappia, pumppu hoitaa loput itse. Smart pumpun vara-akku pitää huolen siitä, että et kadota kiristystietojasi akun vaihdon yhteydessä.

  • Akkutoiminen
  • Harjaton DC-moottori
  • Kestävä ja sadetiivis
  • Kuljetus/suojalaatikko (lisävarusteena Standard pumppuun)

 

Lisää valmistajalta HYTORC >>

Kuvaus

Lighting pumppu mittakuva

Lightning pumppu
Malli Akku Wh Teho kW Mittari Datan tallennus Kauko-ohjain Öljynlauhdutin Liitännät Öljytilavuus L Paino kg* Virtaus (100 bar) Virtaus (270 bar) Virtaus (425 bar) Virtaus (700 bar) A (mm) B (mm) C (mm)
Standard 1 170 1.5 Analoginen X X 1 tai 4 2.7 32 2.35 l/min 2.1 l/min 1.5 l/min 1.0 l/min 535 273 510
Smart 1 170 1.5 Digitaalinen X X X 1 tai 4 2.7 35 2.35 l/min 2.1 l/min 1.5 l/min 1.0 l/min 535 273 510

*) Ilman akkua ja öljyä

Brand

HYTORC

HYTORC

Yhdysvaltalainen HYTORC on hydraulisten momenttivääntimien edelläkävijä ja oman alansa markkinajohtaja. Jo vuodesta 1968 momenttityökaluja valmistanut HYTORC on ollut perustamisestaan lähtien askeleen muita edellä – tänä päivänä yrityksen patentoidut ratkaisut mahdollistavat muun muassa turvallisen, ulkoisesta vastavoimajalasta vapaan kiristystyöskentelyn. HYTORCin vääntimet ovat laadultaan parasta A-luokkaa ja tarjoavat parhaan mahdollisen tarkkuuden nopeasti ja täsmällisesti. Haitor on tehnyt yhteistyötä HYTORCin kanssa koko toimintansa ajan. Tutustu valmistajan kotisivuihin >>
HYTORC

Tuotekortti

Tuotekortti [PDF]


Saatat myös pitää...