HYTORC

Vastavoimajalat

Valikoimamme kattaa laajan malliston momenttivääntimillä työskenneltäessä tarvittavia vastavoimajalkoja. HYTORCin vastavoimajalkojen mallistosta löytyvät niin perinteiset yksiosaiset vastavoimavarret, erilaiset liukutukivarret kuin erilaiset kiinnitystyöskentelyn aikana tarvittavat hitsausaihiot ja vastavoimaholkit. Tarjontamme kattaa myös erilaiset räätälöidyt, työkohteen vaatimusten mukaan suunnitellut vastavoimajalat ja muut ratkaisut.

Tutustu myös turvallisiin, vastavoimajalattoman työskentelyn mahdollistaviin Washer-, J-Washer– ja Backup Washer -aluslevyihin.

 

Lisää merkiltä HYTORC >>

Brand

HYTORC

HYTORC

Yhdysvaltalainen HYTORC on hydraulisten momenttivääntimien edelläkävijä ja oman alansa markkinajohtaja. Jo vuodesta 1968 momenttityökaluja valmistanut HYTORC on ollut perustamisestaan lähtien askeleen muita edellä – tänä päivänä yrityksen patentoidut ratkaisut mahdollistavat muun muassa turvallisen, ulkoisesta vastavoimajalasta vapaan kiristystyöskentelyn. HYTORCin vääntimet ovat laadultaan parasta A-luokkaa ja tarjoavat parhaan mahdollisen tarkkuuden nopeasti ja täsmällisesti. Haitor on tehnyt yhteistyötä HYTORCin kanssa koko toimintansa ajan. Tutustu valmistajan kotisivuihin >>
HYTORC

Tuotekortti

Tuotekortti [PDF]


Saatat myös pitää...