Tervetuloa BoltSafe!

Tuoteperheemme kasvaa BoltSafen kuormitusantureilla, jotka on suunniteltu mittaamaan todellista kiristysvoimaa pulttiliitoksissa. BoltSafen kuormitusanturi asetetaan kohteeseen perinteisen aluslevyn ja mutterin väliin vastakkaiselle puolelle kiristettävästä mutterista. BoltSafe tarjoaa ratkaisun yleiseen ongelmaan pulttiliitoksissa, jossa tiedetään vain kiristämiseen käytettävän työkalun antama kiristystaso, mutta lopulliselle pultille jäävään kiristysvoimaan liittyy kuitenkin epävarmuuksia ja olettamuksia. BoltSafe kuormitusanturit voidaan myös jättää kohteeseen ja seurata kiristysvoiman mahdollista heikkenemistä ajan kuluessa uudella vaivattomalla tavalla. Kun liitoksen käyttäytyminen tunnetaan paremmin parantaa tämä turvallisuutta tekemällä liitoksista luotettavampia ja helpottaa liitosrakenteiden hallintaa. Liian alhainen tai liian korkea kiristysvoima voi johtaa vahinkoihin. BoltSafe kuormitusanturit soveltuvat laajasti eri teollisuudenaloille ja kompaktin muotoilunsa ansiosta kuormitusanturit mahtuvat yleensä helposti kohteeseen kuin kohteeseen. Tuotteet on suunniteltu kestämään haastaviakin olosuhteita ja lämpötiloja.

Kuormitusanturit

BoltSafe tarjoaa kahta erilaista kuormitusanturia. PMS-kuormitusanturi on suunniteltu mittaamaan jaksollisesti pulttiliitosten kiristysvoimaa, kun taas CMS-kuormitusanturi on suunniteltu jatkuvaan seurantaan (Periodic vs Continuous Measuring System). Suurin ero näiden kahden kuormitusanturityypin välillä on se, että PMS-kuormitusanturia voidaan lukea kädessä pidettävän SM-200 lukijan avulla langattomasti, kun taas CMS-kuormitusanturissa on kiinteä tiedonsiirtokaapeli, jota voidaan lukea kaikilla BoltSafen lukijoilla. CMS-kuormitusantureita on saatavissa pulttikokoihin M20 – M72 ja PMS-kuormitusantureita M30 – M72.

Lukijat

BoltSafe tarjoaa viittä erilaista lukijaa, kaikki omilla vahvuuksillaan. Lukijoilla voi mallista riippuen lukea jopa 256 kuormitusanturia samanaikaisesti. Lukijoihin voi muun muassa asettaa hälytyksiä, mikäli pulttiliitos ylittää tai alittaa halutun raja-arvon. Vaikeasti saavutettaviin kohteisiin voidaan asettaa IoT-Solmu lukija CMS-kuormitusanturin kanssa, joka voidaan asettaa lähettämään kiristysarvot useamman kerran tunnissa ja akku kestää jopa 10 vuotta.

BoltSafen työkaluilla pulttiliitoksesta saadaan arvokasta lisätietoa ja tämä osaltaan tehostaa työskentelyä, parantaa turvallisuutta sekä auttaa karsimaan turhia kustannuksia.

Lisätietoa BoltSafen tuotteista voit kysyä puhelimitse +358 10 320 6400, sähköpostilla haitor@haitor.com tai verkkosivuiltamme.