Yhä useammissa teollisissa ruuviliitostöissä on siirrytty älykkään HYTORC LITHIUM II -momenttivääntimen käyttöön.

Lisää luotettavuutta liitostyöskentelyyn uuden sukupolven älyvääntimillä

Akkukäyttöisten momenttivääntimien uusi vallankumous on alkanut, kun yhä useammissa teollisissa ruuviliitostöissä on siirrytty älykkään HYTORC LITHIUM II -momenttivääntimen käyttöön. HYTORCin kehittämä TorcSense-anturitekniikka mahdollistaa huipputarkan kiristystyöskentelyn, minkä lisäksi vääntimen monipuolinen käyttöliittymä tarjoaa käyttäjälleen laajan skaalan uudenlaisia työn tehokkuutta ja luotettavuutta parantavia toiminnallisuuksia.

Jokainen ruuvi- ja pulttikiinnitysten parissa työskentelevä vaatii työkalultaan helppokäyttöisyyttä sekä luotettavuutta johdonmukaisen vääntömomentin tuottamiseksi. LITHIUM II -vääntimen jopa yli 6 700 Nm:iin yltävä momenttialue mahdollistaa vaivattoman kiristystyöskentelyn ilman tarvetta muille manuaalisille momenttityökaluille, minkä lisäksi vääntimen helppokäyttöinen käyttöliittymä monipuolisine ominaisuuksineen tekee kiristystyöskentelystä sujuvaa sekä ennen kaikkea turvallista.

Edistykselliset innovaatiot lisäävät luotettavuutta

Tarkan vääntömomentin varmistaminen on kriittinen osa teollisuuden ruuviliitostyöskentelyä. Manuaalisilla momenttiavaimilla saatu vääntömomentti jääkin usein epätarkaksi, mikä vaarantaa ruuviliitoksen riittävän ja käyttötarkoituksen vaatimukset täyttävän kireyden. LITHIUM II:n innovatiivinen TorcSense-teknologia takaa entistä toistotarkemman kiristyksen lopputuloksen ja varmistaa, ettei vääntimen maksimimomenttikapasiteettia ole mahdollista ylittää, jolloin työkalu saattaisi vaurioitua. Näin käyttäjä voi luottaa siiten, että vääntimellä tehtävät ruuvikiinnitykset ovat toistuvasti tarkkoja ja laadukkaita.

Lisäksi LITHIUM II -vääntimeen ohjelmoidut ominaisuudet mahdollistavat muun muassa aiemmin kiristetyn mutterin vääntömomentin tarkistuksen, halutun kääntökulman asettamisen tai kierrosten lukumäärän määrittämisen. Vääntimeen esiasetetut arvot vähentävät merkittävästi inhimillisten virheiden mahdollisuutta ja lisäävät näin kiinnitystyöskentelyn luotettavuutta.

Kattava tallennuskapasiteetti – onnistunut laadunvalvonta

LITHIUM II -vääntimen sisäänrakennettu työskentelytietojen tallennusominaisuus takaa, että kiristystyöskentelyn laadunvalvonta sekä tiedonhallinta on käyttäjälle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Vääntimen tallennuskapasiteetti mahdollistaa jopa 60 000 eri työtapahtuman tietojen ylläpitämisen, jolloin kaikki kiristystyöskentelystä kaivattava data löytyy aina kätevästi yhdestä ja samasta paikasta. Tämän lisäksi LITHIUM II:n järjestelmään voidaan tallentaa jopa 30 työprofiilia ja 100 työtunnusta, mikä mahdollistaa vääntimen tehokkaan ja luontevan käytön useaan eri tarkoitukseen.

Langaton Bluetooth-tekniikka mahdollistaa lisäksi yksityiskohtaisten kiristystietojen siirtämisen suoraan vääntimestä tietokoneelle, mikä sujuvoittaa koko työskentelyprosessia aina varsinaisesta kiinnitystyöstä tiedonhallintavaiheeseen saakka. Myös älyvääntimen laiteohjelmistojen päivittäminen on Bluetooth-yhteydellä helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Tutustu Lithium II -momenttiväänninmalleihin ja hanki omasi >>

HYTORC

Yhdysvaltalainen HYTORC on hydraulisten momenttivääntimien edelläkävijä ja oman alansa markkinajohtaja. Jo vuodesta 1968 momenttityökaluja valmistanut HYTORC on ollut perustamisestaan lähtien askeleen muita edellä – tänä päivänä yrityksen patentoidut ratkaisut mahdollistavat muun muassa turvallisen, ulkoisesta vastavoimajalasta vapaan kiristystyöskentelyn. Laadultaan parasta A-luokkaa olevat vääntimet tarjoavat parhaan mahdollisen tarkkuuden nopeasti ja täsmällisesti. Haitor on tehnyt yhteistyötä HYTORCin kanssa koko toimintansa ajan.