tecna työkalukeventimiä rivissä. ATEX-, ESD-, Zero Gravity- ja jousikeventimiä

Kevennä työtä keventimillä

TECNA valmistaa korkealaatuisia keventimiä työkaluille laajalla kuormakapasiteetilla 0,2–180 kg. Keventimet on suunniteltu lisäämään tehokkuutta ja tuottavuutta. Työkalu roikkuu keventimestä, jolloin sitä on helpompaa ja mieluisampaa käsitellä. Keventimet vähentävät myös toistuvien liikkeiden ja raskaiden nostojen aiheuttamia loukkaantumisriskejä ja vammoja. TECNAn keventimet ovat helppokäyttöisiä, kestäviä ja sopivat useisiin kohteisiin, sillä tarjolla on myös ATEX ja ESD ympäristöihin suunnattuja malleja. Olitpa sitten töissä tehtaalla, kokoonpanolinjastolla tai missä tahansa muussa teollisuusympäristössä, TECNAn keventimet auttavat sinua tekemään työn turvallisemmin ja tehokkaammin. Keventimien kanssa voidaan myös käyttää momenttitukivarsia, jolloin varsi ottaa vastaan momentista syntyvän väännön, vähentäen työntekijään kohdistuvaa rasitusta. Olemme innoissamme voidessamme tarjota TECNAn keventimiä asiakkaillemme ja odotamme innolla niiden positiivista vaikutusta kohteessasi.

Keventimiä on useita erilaisia ja alla esittelemme TECNAn eri malleja. Lisätietoja keventimistä saat ammattitaitoisilta myyjiltämme.

Jousikeventimet

TECNAn perinteiset jousikeventimet soveltuvat useimpiin kohteisiin, joissa työkalun paino ei ylitä 14 kg. TECNAn jousikevennin palauttaa työkalun takaisin haluttuun korkeuteen, kun työkalusta päästää irti. Keventimet vähentävät käyttäjälle tulevaa rasitusta ja auttavat pitämään työpisteen siistimpänä, kun työkaluja ei loju pöydällä. Keventimiä on tarjolla alumiini- ja nailonkotelolla, sekä vaijeri vaihtoehtoina löytyy ruostumaton teräs, nailon ja paineilmaletku.

Zero Gravity keventimet

Yksi TECNAn suosituimmista tuotteista on niiden Zero Gravity keventimet. Nämä keventimet ovat suunniteltu pitämään työkalut painovoimattomassa tilassa, mikä vähentää työkalun painon käytännössä nollaan. Tämä mahdollistaa työkalujen helpon liikuttamisen ja sijoittamisen, mikä vähentää toistuvien liikkeiden ja raskaiden nostojen aiheuttamaa loukkaantumisriskiä. Zero Gravity keventimet sopivat täydellisesti kokoonpanolinjoihin, huoltoon ja muihin sovelluksiin, joissa työkalut ovat raskaampia. Zero Gravity keventimien kuormakapasiteetti kattaa kokonaisuudessaan 4–180 kg alueen.

TECNAn Zero Gravity keventimet ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi. Ne ovat myös erittäin kestäviä ja kestävätkin teollisen käytön ankaruutta. Keventimiä on saatavana eri kuormakapasiteeteilla, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan. Lisäksi keventimet ovat rakennettu turvaominaisuuksilla, jotka tekevät työskentelystä turvallisempaa painavienkin työkalujen kanssa. TECNAn Zero Gravity keventimet ovat loistava sijoitus kaikille, jotka haluavat parantaa tehokkuutta ja turvallisuutta kohteissaan.

ATEX keventimet

Toinen TECNAn erikoistuotteista ovat ATEX-sertifioidut keventimet. ATEX on lyhenne sanoista ”ATmospheres EXplosibles”. Nämä keventimet on suunniteltu käytettäväksi ympäristöissä, joissa on tai voi esiintyä räjähtäviä kaasuja, pölyä tai kuituja. TECNAn ATEX-sertifioidut keventimet on suunniteltu täyttämään korkeimmat turvallisuusstandardit.

ATEX-sertifioituja keventimiä on saatavana eri kuormakapasiteeteilla, joten voit aina valita kohteeseen parhaiten sopivan. Keventimiin on saatavana jatkovaijereita, joten ne on helposti integroitavissa kohteeseen.

ESD keventimet

ATEX-sertifioitujen keventimien lisäksi TECNA tarjoaa myös ESD (Electrostatic Discharge) -sertifioituja keventimiä. Nämä keventimet on rakennettu erityisesti täyttämään alan korkeimmat sähköstaattisen purkauksen suojausstandardit. Ne on valmistettu erikoismateriaaleista ja komponenteista, jotka estävät sähköstaattisten varausten kertymisen ja purkaa ne turvallisesti. ESD-keventimiä on saatavana eri kuormakapasiteeteilla, joten voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan.

ESD-sertifioidut keventimet eivät ainoastaan suojaa herkkiä elektronisia komponentteja, vaan myös lisäävät työympäristön tehokkuutta ja tuottavuutta. Keventimet on loistava hankinta yrityksille, jotka haluavat suojata laitteitaan ja varmistaa lopputuotteensa laadun. TECNAn ESD-sertifioidut keventimet ovat luotettava ja kustannustehokas ratkaisu ESD-ympäristöihin.

TECNA keventimet valmistetaan Italiassa seuraten korkeimpia laatu standardeja. Keventäjät ovat rakennettu kestämään pitkään ja tekemään työstä ergonomisempaa. TECNA keventäjillä teet työstäsi helpompaa. Keventimet ovat keskeisessä roolissa työntekijän rasituksen vähentämisen kanssa. Keventäjillä voidaan vähentää työntekijään kohdistuvaa kuormitusta samalla nopeuttaen työskentelyä. Keventäjien avulla voidaan myös vähentää työkaluille ja letkuille aiheutuvaa kuormitusta, jolloin työkaluja voidaan käyttää pidempää. Kaikki TECNA keventimet tehdään DIN 15112 direktiivin mukaan. TECNA keventimiä on saatavilla myös ATEX ja ESD ympäristöihin.
Tutustu valmistajan kotisivuihin >>

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä ja ammattitaitoiset myyjämme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.