HYTORC

SmartTorc

HYDRAULIKONEIKKO

Kattavalla sovellusvalikoimalla varustettu HYTORC SmartTorc on nykyaikainen vaihtoehto hydraulisilla momenttivääntimillä työskentelyyn. Sähkökoneikon elektroniseen Eco2Touch-ohjausjärjestelmään on sisäänrakennettu HYTORCin eri momenttiavainmallien paine-momenttiarvotaulukot ja oikean kiristysarvon asettaminen tapahtuu kätevästi kestävältä teollisuuskosketusnäytöltä. Älykäs ohjausjärjestelmä mahdollistaa lisäksi uusia, hydrauliväänninpuolella ennennäkemättömiä toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi venymään ja myötörajaan perustuvan kiristystrategian laatimisen.

  • Kestävä, helppokäyttöinen teollisuuskosketusnäyttö
  • Sisäänrakennetut HYTORCin momenttiväänninmallien paine-momenttiarvotaulukot
  • Laaja valikoima eri kiristysohjelmia
  • Langaton tiedonsiirto ja etäohjaus tietokoneella
  • Laajat dokumentointimahdollisuudet

 

Lisää merkiltä HYTORC >>

Kuvaus

SmartTorc
Malli Voimanlähde Teho (kW) Virtaus, matala (l/min) Virtaus, keski (l/min) Virtaus, korkea (l/min) Paino (kg) Mitat P x L x K (mm)
SmartTorc FA 230 V 1,5 7/11 1,1 31 500 x 250 x 500

 

Brand

HYTORC

HYTORC

Yhdysvaltalainen HYTORC on hydraulisten momenttivääntimien edelläkävijä ja oman alansa markkinajohtaja. Jo vuodesta 1968 momenttityökaluja valmistanut HYTORC on ollut perustamisestaan lähtien askeleen muita edellä – tänä päivänä yrityksen patentoidut ratkaisut mahdollistavat muun muassa turvallisen, ulkoisesta vastavoimajalasta vapaan kiristystyöskentelyn. HYTORCin vääntimet ovat laadultaan parasta A-luokkaa ja tarjoavat parhaan mahdollisen tarkkuuden nopeasti ja täsmällisesti. Haitor on tehnyt yhteistyötä HYTORCin kanssa koko toimintansa ajan. Tutustu valmistajan kotisivuihin >>
HYTORC

Tuotekortti

Tuotekortti [PDF]


Saatat myös pitää...