Equalizer

Hydrauliset tarkkuusnostokiilat

Equalizerin hydrauliset tarkkuusnostokiilat on suunniteltu erityisesti raskaiden laitteiden ja koneiden huoltojen yhteydessä tehtäviin nostotöihin. Toisin kuin Equalizerin laipanlevittimissä, on tarkkuusnostokiilojen toinen puoli täysin tasainen, mikä mahdollistaa niiden sijoittamisen raskaiden laitteiden alle. 18 tonnia nostavia tarkkuusnostokiiloja on saatavana sekä tavallisina, erillisellä hydraulisylinterillä toimivina versioina että työkaluun integroidulla pumpulla varustettuina malleina. Tarkkuusnostokiilojen toimitukset sisältävät:

  • VLW18TE-nostokiila (mekaaninen): Hydraulisylinteri, turva- ja porraskappalesarja, kantolaukku sekä lisävarustepakettina käsipumppu ja hydrauliletku
  • VLW18TI-nostokiila (hydraulinen): Sisäänrakennettu hydraulisylinteri, turva- ja porraskappalesarja, kantolaukku

 

Lisää merkiltä Equalizer >>

Osasto:

Kuvaus

 

Hydrauliset tarkkuusnostokiilat
Nimike Toimintamuoto Nostovoima (tn) Pienin tarvittava rako (mm) A (mm) B (mm) C (mm) D (mm) Paino (kg)
VLW18TE Hydraulinen 18 9,5 325 – 376 121 9,5 -29,5 8,5
VLW18TI Hydraulinen 18 600-0 537 – 575 125 9,5 -29,5 380 12

Brand

Equalizer

Equalizer

Equalizer on laippaliitosten kohdistamiseen ja levittämiseen erikoistunut, kahdessa vuosikymmenessä maailmanlaajuiseksi toimijaksi kasvanut työkaluvalmistaja. Jatkuvasti helppokäyttöisempiä ratkaisuja kehittävän Equalizerin toiminta pohjautuu asiakkaiden yksilöllisiin haasteisiin omistautumiseen, jossa menestys taataan paitsi innovatiivisilla liitostyökaluilla, myös asiakaslähtöisellä palvelulla. Vuodesta 2019 lähtien Equalizer-tuotteet ovat kuuluneet osaksi Enerpac-tuoteperhettä.
Equalizer

Tuotekortti

Tuotekortti [PDF]


Saatat myös pitää...