Anturiohjatut tekkorit

Esittelyssä uusi TEKKOR anturiohjattu ruuvinväännin

TEKKOR akkuruuvinväännin momenttianturilla – työkalu tarkkaan ja tehokkaaseen kiristykseen. Tämä korkealaatuinen akkuruuvinväännin on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeita. Mallisto kattaa yhteensä momenttialueen 4 – 60 Nm kulmamallisissa ja 3 – 16 Nm pistoolimallisissa, sekä saatavissa eri vääntiöko’oissa.

Tekkor pistoolimallinen akkuruuvinväännin, momentti- ja astekulmatoiminnolla.
TKR-PA

Miksi valita anturiohjattu TEKKOR?

TEKKOR akkuruuvinvääntimen erikoisominaisuuksina on sen 8 esiasetettavaa ohjelmaa ja tarkka momenttianturi. Nämä ominaisuudet varmistavat, että jokainen kiristys on tarkka ja luotettava kerta toisensa jälkeen. Tämä on erityisen tärkeää toimialoilla, joilla halutaan tarkempi kontrolli liitoksista. Tarkka kiristys varmistaa tuotteiden toimivuuden ja pitkäikäisyyden.

Toinen uuden TEKKOR akkuruuvinvääntimen keskeinen ominaisuus on sen korkealaatuinen vaihteisto. Tämä varmistaa laitteen pitkäikäisyyden kovassa käytössä. Akkuruuvinvääntimen molemminpuolinen suunnanvaihtopainike helpottaa työskentelyä.

Tekkor kulmaruuvinväännin astekulma- ja momenttitoiminnolla
TKR-KA

TEKKOR akkuruuvinvääntimen ergonominen muotoilu on toinen merkittävä etu. Tasapainoisen ja mukavan otteen ansiosta sitä on helppo käyttää pitkiä aikoja, joten sen kanssa on ilo työskennellä. USB-liitännän avulla akkuruuvinväännin voidaan ohjelmoida kätevästi tietokoneella vastaamaan työsi erityistarpeita.

Lisäksi akkuruuvinvääntimen LED-valot ilmaisevat akun tilan ja kiristyksen onnistumisen. Kaiken kaikkiaan TEKKOR akkuruuvinväännin momenttianturilla on välttämätön työkalu ammattilaisille, jotka haluavat parhaan tarkkuuden ja tehokkuuden.

Otathan rohkeasti yhteyttä ja katsotaan kuinka anturiohjattu TEKKOR voisi tehostaa sinun työskentelyä!